Ooglaseren Amsterdam, NL

Tanden bleken Amsterdam 2022? Onze missie is om patiënten te helpen de juiste kliniek te vinden voor de behandeling die zij willen, door hen toegang te geven tot alle informatie die zij nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij doen dit door de inzet en toewijding van onze mensen. Ontdek extra details op dit reisportaal Ooglaseren.

Facings zijn mogelijk op één tand, maar kunnen ook op meerdere tanden aangebracht worden. Hoewel ze erop gezet worden om de tanden er beter uit te laten zien, “is het belangrijk om het aantal facings te beperken tot 10 à 20”, zegt Dr. David. “Voor patiënten die een volledige smile makeover doen met deze veneers, doe ik altijd hun volledige glimlach om zo de beste resultaten te verkrijgen. Hiermee krijgt de patiënt een symmetrische, natuurlijke glimlach die volledig past bij hun persoonlijkheid.”

Indien je wilt dat dit tijdens de behandeling zo weinig mogelijk opvalt, kan je met je tandarts bespreken om geen hulpstukjes in de mond te zetten (of althans niet op de eerste vier tanden). Uit onderzoek blijkt echter dat deze hulpstukken perfect helpen om de tanden preciezer en beter te plaatsen. Daarmee zal de behandeling dus ook sneller gaan. “Sommige behandelingen kunnen voltooid worden zonder hulpstukken”, zegt Dr. David, cosmetisch tandarts. “Maar in de meeste gevallen zal het toch nodig zijn. Indien je het toch niet wilt, is een volledige uitlijning vaak niet mogelijk en zal de behandeling langer duren.”

Bij een ooglidcorrectie (ooglidlift of blepharoplastie) zal men verslapte ooglidhuid verstevigen en liften. In enkele gevallen zullen ook de vetzakjes van het onderste ooglid verwijderd of herverdeeld worden. “In bijna alle gevallen zal ooglidcorrectie plaatsvinden zodat ze er jonger uitzien en minder moe lijken”, zegt Dr. Ben. De ingreep kan uitgevoerd worden op de bovenste oogleden zodat het hangende gedeelte opgetrokken wordt, maar ook op het onderste gedeelte om de losse huid strak te trekken en geen wallen meer te hebben. De ingrepen kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk uitgevoerd worden.

“Gezien hyaluronzuur ook aangemaakt wordt door het lichaam, zal het lichaam dit meteen accepteren en zal de filler blijven zitten. Naarmate de tijd zal hij wel steeds meer geabsorbeerd worden waardoor nieuwe fillers nodig zijn om te genieten van een blijvend resultaat.” zegt Dr. Mila, plastisch chirurg. Tip van Kliniekvergelijker: Mensen vragen zich vaak af of ze botox of fillers moeten nemen. Toch zijn de twee injectiemanieren enorm verschillend van elkaar: fillers voegen namelijk volume toe, terwijl botox een neuromodulator is die een ontspannend effect heeft op de spieren (waardoor rimpels gladgestreken worden en nieuwe rimpels voorkomen worden).

Bij de haartransplantatie is er een cosmetische ingreep waarbij donorharen (komend uit het eigen lichaam – meestal de achterkant of zijkant van het hoofd, de baard, de rug, of de borst) naar een ander deel van het lichaam worden geplaatst waar sprake is van haarverlies. De gezonde haarfollikels worden dan getransplanteerd als ‘grafts’ en bevatten tot maximum drie haren. De techniek van de haartransplantatie werd vroeger bijna enkel op de hoofdhuid uitgevoerd. Het is momenteel zelfs nog steeds de meest voorkomende procedure. Volgens Dr. Koens, plastisch chirurg, doen haartransplantatiechirurgen nu ook vaak transplantaties op de baard en de wenkbrauwen. Ontdek meer details op deze website https://kliniekvergelijker.nl/.